Čast i zadovoljstvo nam je pozvati vas na press konferenciju, povodom svečanog otvaranja adaptirane sale bivšeg kina „Kaleidoskop“, koja će biti održana u utorak, 10.04.2018.godine u 11:00 sati u dvorani „Kaleidoskop“.

JU „Centar za kulturu“ Tuzla i Pozorište mladih Tuzla su, u februaru, 2018.godine, potpisali Sporazum o saradnji o davanju na korištenje dvorane „Kaleidoskop“ Pozorištu mladih Tuzla za potrebe realizacije projekata, koji su od značaja za djecu i mlade našeg grada i okoline. Uz finansijsku podršku Vijeća roditelja, Pozorište mladih Tuzla adaptiralo je prostor bivšeg kina „Kaleidoskop“, te će na sutrašnjoj press konferenciji biti najavljeno i svečano otvaranje dvorane „Kaleidoskop“. Prisutnima će se obratiti predstavnici Pozorišta mladih, Vijeća roditelja Pozorišta mladih, JU „Centar za kulturu“ Tuzla, Grada Tuzla i Udruženja „Vive žene“ Tuzla.

Svečano otvaranje dvorane „Kaleidoskop“ biće organizovano u okviru 14. Dana mladih Tuzle, kojim se obilježava 14 godina postojanja i rada Udruženja „Mladi Tuzle“, kao i 10 godina postojanja i rada „Pozorišta mladih“ Tuzla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.